(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Filé v sýrové krustě

Potřebné ingredience
600 g rybího filé (my nejraději Pangase)
citrónová šťáva
sůl
hladká mouka
olivový olej na smažení
150 g eidamu na nastrouhání
1 lžičky mleté sladké papriky
vegeta
150 g šunky
1 cibule
Postup přípravy
Pangase pokapeme citronovou šťávou, posypeme kořením na ryby, trochu osolíme a obalíme v hladké mouce. Rybu opečeme na olivovém oleji.
Zatím si připravíme sýr, nastrouháme, přidáme 1 lžičku sladké papriky a vegetu.
Do zapékací misky slijeme tuk po osmaženém filé, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a šunku. Necháme v troubě při 200 °C trochu zpěnit. Nakonec vložíme filé, posypeme sýrem a rychle zapečeme. Cca 15 minut při 180 - 200 °C. Jako přílohu podáváme brambory, lze přidat tatarku, zeleninový salátek.
Je to poměrně rychlé a výborné, dobrou chuť.
Zatím si připravíme sýr, nastrouháme, přidáme 1 lžičku sladké papriky a vegetu.
Do zapékací misky slijeme tuk po osmaženém filé, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a šunku. Necháme v troubě při 200 °C trochu zpěnit. Nakonec vložíme filé, posypeme sýrem a rychle zapečeme. Cca 15 minut při 180 - 200 °C. Jako přílohu podáváme brambory, lze přidat tatarku, zeleninový salátek.
Je to poměrně rychlé a výborné, dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé